Anders Thomsen udpeger 'den utrættelige vagthunds' nye opgave

I en kronik i Kristeligt Dagblad sætter A. H. Thomsen HistorieWeb.dk ind i en konspiratorisk sammenhæng


HistorieWeb.dk bringer med venlig tilladelse fra Kristeligt Dagblad avisens kronik fra den 19. februar 2009. Det sker med en helt særlig interesse. Kronikken er nemlig ét langt stærkt krydret angreb på HistorieWeb.dk.

Debattøren Anders Holm Thomsen er igen på krigsstien. Han vækker den ellers utrættelige vagthund, alias undervisningsminister Bertel Haarder (Thomsens terminologi), for at udpege den nye fare for kanon-historieundervisningen i skolen; websitet HistorieWeb.dk.

Lidt ærgerlige over at være blevet afsløret så hurtigt, og så effektivt, opfordrer vi en smule modstræbende til læsning af Kristeligt Dagblads kronik.
Kronikken med tiltlen: Vagthunden Haarders nye kattepine.