Carina Godskesen fik endelig overrakt prisen for årets bedste historiebacheloropgave.

Gyldendal stod for 4. gang for uddelingen af årets pris for bedste historiebeachelor.


Carina Godskesens særlige historie omkring årets pris for bedste historiebachelor – hun var slet ikke i Danmark, da hun vandt – fik en fin og festlig slutning med overrækkelsen af prisen på Gyldendal i begyndelsen af februar måned 2013.

HistorieWeb.dk er stolt over årets prisvinder, nu for 4. gang, og må erkende, at der har været meget hård konkurrence i år. Årets vinder og vinderopgaven har fået omtale mange steder på nettet. Her nogle eksempler:
VIA University College i det jyske, Historielærerforeningen for grundskolen, grundig omtale i Folkeskolens elektroniske udgave – og omtale i museumsprojektet Musko.

Stort tillykke igen fra redaktionen!

Gyldendals pressemeddelelse fra februar 2013.