Rune Christensen siger i et interview, at historieundervisningen ikke skal spilde skolens tid

…og så kan det nok være, han får ørerne i maskinen!

HistorieWeb.dk linker dig her til den mest livfulde historiedidaktiske debat i marts måned 2015. Vi er ikke helt overbeviste om, at der faktisk har været andre debatter – til gengæld garanterer vi markante synspunkter i disse tre link.

Først linket til arnestedet, hvor Rune Christensen fra VIA UC i Aarhus i interviewform udtaler sig til sitet folkeskolen.dk – under den nævnte overskrift. Det afstedkommer en usædvanlig hed og lang debat.

Dernæst to link til lektor Thomas Aastrup Rømers hjemmeside, hvor Rømer (DPU, Aarhus) dels forholder sig til debatten i folkeskolen.dk – dels forholder sig Bernard Eric Jensens historiedidaktiske synspunkter. Bernard Eric Jensen har i øvrigt ikke haft noget med debatten at gøre.

God fornøjelse.
Böss indlæg i Kristeligt Dagblad den 26. marts 2015
Christensens svar i Kristeligt Dagblad den 31. marts 2015