Er du frisk på et udviklingsprojekt i 2016-17, så har HistorieLab måske midler til det?

Historiskemorgener_tattoo_2000x1125Zarko Ivetic_behandletDer er frist for ansøgning allerede den 15. januar 2016, så du/I skal rykke nu, hvis der er ideer til et historieprojekt i klassen eller på skolen.

‘Nationalt Videncenter for Historie- og kulturarvsformidling’ i Jelling – i daglig tale kaldt HistorieLab – er den glade giver eller støtter, hvis historielærere tripper for at komme i gang med noget særligt.

HistorieLab skriver: Formålet med udviklingsprojekterne er dels at understøtte relevante faglige udviklingsinitiativer lokalt, dels at give HistorieLab yderligere viden om praktiske udfordringer og muligheder for faget i grundskolen.

Se det vedhæftede katolog for at blive klogere på rammerne for ansøgningen.

HistorieLabs katalog

 Foto fra Creative Commons, af Zarko Ivetic.