Nationalmuseet smøger i den grad ærmerne op – ‘Murens fald’ fylder 30 år

9. november i år er start-skuddet for Nationalmuseets nye særudstilling: Tyskland! I samarbejde med British Museum er en bredt favnende særudstilling om Tyskland og tyskere blevet etableret. 30-års jubilæet for Murens fald er kun anledningen. 

Det er en dejlig godtepose, Nationalmuseet tilbyder os danskere i perioden fra november 2019 til og med februar 2020. Ikke blot særudstillingen byder sig til. I syv udvalgte halve og hele weekends er der udbudt en perlerække af debatter, foredrag, film, musik og kulinariske oplevelser. Det er et imponerede program, Nationalmuseet har sammensat.

Fik du for eksempel aldrig set “Babylon, Berlin”? Så er muligheden der nu: 29. eller 30. november som maratonvisning på Nationalmuseet.