Danmarks Lærerforening om historiefagets udvikling

Dorthe Lange i lærernes fagblad FOLKESKOLEN


Danmarks Lærerforening, DLF,er bekymret for historiefagets aktuelle udvikling. Det fremgår af henvisningen her, som står under overskriften DLF MENER, og som er skrevet af hovedstyrelsesmedlem Dorte Lange, der også er Formand for skole- og uddannelsespolitisk udvalg i DLF.

Dorte Lange ber ganske enkelt om argumenter for den stærke statsstyring, der i stigende grad er tale om i historiefaget. Og hun ber om argumenter for fortidsfikseringen i faget.

Den i lærerkredse – via fagbladet FOLKESKOLEN – berømte (og/eller berygtede) 'Vagn Madsen fra Brønderslev' tager i øvrigt til genmæle overfor Dorte Lange i et senere nummer af bladet. Det sker under overskriften "Underminering af historiefaget".
Her kan man tjekke pressemeddelelsen