Henrik Skovgaard Nielsen ser besynderlige påstande hos Anders Holm Thomsen

Debatbogen “Hvem ejer skolefaget historie?” igen i skudlinien.


Anders Holm Thomsens debatbog "Hvem ejer skolefaget historie?" fra 2008 har efter intentionen skabt en hel del diskussion. Historieweb.dk har bragt så stor en del af debatten som muligt – og henvist til resten. For dokumentationens og ajourføringens skyld bringer vi her yderligere to debatindlæg (i samme dokument; se ovenstående).

Det er forhenværende fagkonsulent i historie i Undervisningsministeriet – på gymnasieområdet – cand.mag., Henrik Skovgaard Nielsen, som har debatteret med Anders Holm Thomsen i Weekendavisen. Som ex-embedsmand i ministeriet må Henrik Skovgaard Nielsen 'formodes' at have været en del af den lille klike af marxistiske historikere, som Anders Holm Thomsen aner eksistensen af.

1: Interview med AHT i Weekendavisen nr. 17, 2008, i anledning af hans debatbog.
2: Debatsvarfra HSN iWeekendavisen den 30. april 2008 (optages i avisen og bringes her).
3: Debatsvar fra AHT i Weekendavisen den 9. maj 2008.
4: Debatsvar fra HSN efterfølgende (optages ikke i avisen men bringes her).
Anders Holm Thomsens indlæg har HistorieWeb.dk ikke adgang til.

Debatindlæg fra Henrik Skovgaard Nielsen