Claus Mechlenborg er zahlestuderende og nu i historiefinale med sin 9. klasse

Køgeklasse og deres lærer(studerende) gør det rigtig godt!


9.a på Hastrupskolen i Køge er spændte. Tirsdag den 11. oktober 2011 går det løs. Da skal de nemlig dyste mod to andre klasser om det uofficielle DM i historie for skoleklasser. Det er finalen, det handler om, og den foregår på Frederiksborg Slot i Hillerød. Kun tre ud af næsten 300 klasser er tilbage!

Lærer i 9.a, Claus Mechlenborg, fortæller, at "Historiedysten.dk er en konkurrence, der blev udskrevet i anledning af 200-året for brygger Jacobsens fødsel, og det er Frederiksborg Museum, der er tovholder på projektet."

HistorieWeb.dk holder (usagligt) med 9.a og ønsker held & lykke!
Giv klassen eller konkurrencen en kommentar neden for:
Artiklen om faglig læsning i historiefaget
Side fra historiegrundbog – 1
Side fra historiegrunbog – 2