Historiske kundskaber som begreb diskuteres i artikel af Jens Aage Poulsen – og han tjekker materialer

Hvilke kundskabsforståelser lægger vores materialer op til?


Lektor i UC Lillebælt og lærebogsforfatter Jens Aage Poulsen har bidraget med en artikel til Det 27. Nordiska Historikermötet – afholdt i Tromsö i Norge i 2011.
Poulsens artikel er teoretisk funderet men går samtidig tæt på fire udvalgte materialer til historieundervisningen. Materialerne bliver kigget i kortene med hensyn til deres kundskabsformidling omkring et udvalgt kanonpunkt.

Hos Högskolan i Halmstad ligger Jens Aage Poulsens artikel iantologien HISTORIEDIDAKTIK I NORDEN 9. Del 2: Historisk kunskap, side 61-83. Tjek den med linket her – eller se den samme pdf-fil vedhæftet omtalen her på HistorieWeb.dk.
Tjek side 61-83 i konferenceantologien HISTORIEDIDAKTIK I NORDEN 9