Stine Birch vil have gang i diskussionen om forståelsen af mindretalsetniciteten i undervisningen

Stine er færdig som lærer fra Læreruddannelsen Zahle, UCC.


Stine Birch Mortensen skriver sin bacheloropgave under titlen Interkulturel undervisning og historie. Hvad enten man kalder det interkulturel undervisning eller multikulturalistisk undervisning, så drejer det sig om, hvordan historieundervisningen kan blive vedkommende for alle elever – uanset etnicitet?

Problemformuleringen er:
Hvilke interkulturelle kompetencer skal historielæreren besidde, for at gøre sin undervisning relevant for en interkulturel klasse og hvorledes kan en interkulturel undervisning bidrage til elevernes forståelse af deres historiske identitet?

Igen en opgave i årets bachelorkonkurrence på HistorieWeb.dk!
Stines BA-opgave