Historisk læringsspil fra Nationalt Videnscenter for Historie- og Kulturarvsformidling

Der er for alvor kommet gang i Videnscenteret i Jelling – nu med et gratis historiespil.


HistorieWeb.dk viser hen til et af Kulturarvscenterets seneste initiativer, nemlig et gratis digitalt spil med navnet Tidslinje-spillet. Tjek det her.

Videnscenteret siger blandt andet om spillet:
Tidslinje-spillet består af et antal sæt af kort. Hvert kort fortæller i en tegning og tekst om en hændelse, periode, genstand eller person fra fortiden. Sættene er opdelt i tre forskellige sværhedsgrader.

Fælles for spillene (kortsættene) er, at kortene skal placeres i relativ kronologisk rækkefølge på tidslinjen øverst på skærmbilledet. Hvert spil er bygget op omkring et tema (fx ”Mad” og ”Historiske perioder”) eller et emne (fx ”Den kolde Krig”).

1864-artiklen af Jens Pietras