Thomey diskuterer, om undervisningen kan være vedkommende inden for de nye rammer?

En ny bacheloropgave om især kanontænkningens konsekvenser for historieundervisningen.


David Thomey Kristensen har bestået sin bacheloreksamen i historie ved Læreruddannelsen i Skive i 2010, og HistorieWeb.dk bringer her selve opgaven, som så automatisk deltager i årets bachelorkonkurrence.

David Thomey Kristensen har et praksiseksempel med i sin opgave, som overordnet forfølger denne problemformulering: "Hvad er det nye fælles mål og baggrunden herfor? Hvilke konsekvenser kan det få for lærernes undervisning og elevernes læring? Hvordan kan man på baggrund af dette lave en vedkommende og motiverende undervisning?"

Opgaven er til inspiration – og du er velkommen til at give den en kommentar nedenfor.
Bacheloropgaven kan downloades her.