Hjertelig tillykke til Carina Boelsgaard Godskesen som in absentia har vundet årets historiebachelorpris!

I Mexico på studieophold – og alligevel årets vinder af HistorieWeb.dk's bachelorpris, som uddeles for 4. gang.


Carina Boelsgaard Godskesen er den glade vinder af Årets Historiebachelor – for lærerstuderende! Carina er færdiguddannet lærer fra i sommer og fra Læreruddannelsen i Silkeborg, under VIA UC. Alle gode gange tre, kan man roligt sige, for det er 3. gang, Silkeborg løber med prisen!

Carina Godskesens velstrukturerede, velskrevne og dybt interessante vinderopgave viser, hvordan et museumsbesøg på Glud Museum ved Horsens bliver et godt potentiale for elevernes historiske tænkning og bevdisthedsudvikling. Læs nærmere i selve vinderopgaven – eller tjek Gyldendals Pressemeddelelse.

Når årets bachelorvinder er hjemme fra Mexico, står Gyldendalfor selve overrækkelsen af vinderprisen i København.

Carina Godskesens opgave er i øvrigt nomineret – også – i den nye, store bachelorkonkurrence på Lærerprofessionen.dk. Tillykke til Carina!
Gyldendals pressemeddelelse