Årets historiebachelor 2018 er fundet – og vinderne er her!

Niels Therkildsen & Thomas Haislund Andersen

HistorieWeb.dk & Gyldendal ønsker årets prisvindere hjerte-lig tillykke! Blandt mange rigtigt gode bachelorprojekter trak denne opgave det længste strå. Skrevet af Niels Ther-kildsen og Thomas Haislund Andersen.

En opgave med et meget sjældent emne fik prisen i år. Niels og Thomas har analyseret, hvordan vores to-kulturelle elever i skolen egentlig oplever den mere eller mindre dansknationale historieundervisning? Og det overraskende svar er, om der overhovedet er et reelt problem?

Se mere om nuancerne i selve opgaven her på HistorieWeb.dk. Eller læs yderligere i Gyldendals pressemeddelelse fra prisoverrækkelsen den 27. september 2018: Prisuddeling på Gyldendal 27. september 2018

I øvrigt samme dag, som Folkeskolen.dk omtalte prisoverrækkelsen og prisvinderne.

Tillykke til vinderne! Og tillykke til Absalon, Campus Vordingborg.