Årets bachelorvinder 2020 er Emma Wiskerchen!

Årets historieprisvinder er fundet! Det er Emma Wiskerchen, som skriver om “Historiske fortællinger i historieundervisningen”. Kæmpe tillykke til Emma, som får hæder og ære – men også modtager 6.000 kroner i præmie.

Det er 12. gang, HistorieWeb.dk og forlaget Gyldendal uddeler prisen for årets bedste historiebachelor. Selve prisoverrækkelsen finder normalt sted fysisk på forlaget Gyldendal midt i København, men i år er den foregået i corona-sikker udgave – i hver sin ende af landet.

Pressemeddelelsen siger lidt om bacheloropgavens indhold, og hele Emma Wisherchens opgave ligger her på sitet.

På trods af, at mange bachelorstuderende i foråret 2020 har været begrænset i deres empiriske muligheder, så har konkurrencen i år på HistorieWeb.dk været hård. Mange gode opgaver.

ET STORT TILLYKKE EMMA WISKERCHEN MED ÅRETS BACHELORPRIS!